Öntöző berendezések

 

A szép ápolt kert egyik titka a megfelelő öntözés. Egy öntöző rendszer amely szakszerű van kivitelezés és beállítva felügyelet nélkül működhet éveken keresztül. Víz használat szempontjából a legoptimálisabb megoldás, megfelelő tervezés mellett nincsenek jelentősen alul és felülöntözött területek, így a növények és a gyep fejlődése egyenletes lesz.

Gyakori Problémák

Automatika meghibásodása: Az öntöző rendszerek vezérlő egységei meghibásodásra hajlamosak ha nem megfelelően voltak elhelyezve, hiszen vannak beltéri egységek is amelyek száraz helyet igényelnek. 

Eső érzékelő meghibásodása: A legtöbb probléma az eső érzékelő rossz elhelyezéséből, vagy az elhelyezés körülményeinek megváltozásából adódik.

Gondatlanság, figyelmetlenség: Szakembereink figyelnek arra, hogy ne okozzanak kárt a növényzetben miközben az öntözőrendszert alakítják ki.

ontozo4 ontozo3 Sprinkling plants Irrigation Systems In A Vegetable Garden 

Munka folyamat lépésről lépésre

Igénylés: Vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint röviden mondja el igényeit.

Időpont egyeztetés: Egyeztetünk egy időpontot ami mindkét félnek megfelel, hogy ön részletesen el tudja mondani igényeit és mi is pontos képet alkossunk erről.

Felmérés: Miután tisztában vagyunk, hogy ön mit szeretne, szakembereink elvégzik a megfelelő felméréseket ami alapján a tervezés folyik majd.

Tervezés: A felmérések és az ön igényei alapján készítünk tervet. Ezt a tervet addig finomítjuk míg teljesen megfelel az ön elvárásainak.

Árajánlattétel: Amint elkészülünk a tervezéssel, egy részletes, akár több különböző árszintű márkából osszeállított árajánlatot adunk át önnek. Az árajánlat alapján dönthet a munkálatok elkezdéséről vagy az esetleges újratervezésről.

Kivitelezés: Szakképzett embereink teljes körű kivitelezést biztosítanak, hogy az ön öntöző rendszere hosszú távon is hatékonyan működjön. Odafigyeléssel dolgozunk, hogy az ön növényeiben ne tegyünk kárt a munkálatok alatt.

Árajánlatot kérek!