Napkollektor, napelemes rendszerek

 

Napkollektoros rendszerekkel az év bármely szakában lehetősége nyílik gazdaságos energia előállításra. Cégünk aktívan részt vesz a “Zöld ház” programban is, segítve önt a dokumentáció összeállításában valamint a kivitelezésben.

Gyakori Problémák

Tájolás: Hibás tájolás esetén a napelemek és napkollektorok nem működnek teljes kapacitásban. Általában Déli pozícióba érdemes elhelyezni ezeket a maximális termelés érdekében, ha ez nem lehetséges az ápület kialakítása miatt akkor udvarra garázs vagy tetejére is felszerelhetőek.

Felmérési hibák: Túl nagy napelem vagy napkollektor esetén többlet energia jön létre melynek tárolása körülményes és drága, valamint ha ezt a többlet energiát nem vezetjük le akár a panelek meghibásodásához is vezethet.

Szállítás és szerelés alatti meghibásodás: A napkollektorokat és napelemeket megfelelő módon kezeljük szállítás és beszerelés közben, hogy ezek ne sérüljenek meg.

napkollektor1 napkollektor2 napkollektor3

Munka folyamat lépésről lépésre

Igénylés: Vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint röviden mondja el igényeit.

Időpont egyeztetés: Egyeztetünk egy időpontot ami mindkét félnek megfelel, hogy ön részletesen el tudja mondani igényeit és mi is pontos képet alkossunk erről.

Felmérés: Miután tisztában vagyunk, hogy ön mit szeretne, szakembereink elvégzik a megfelelő felméréseket ami alapján a tervezés folyik majd.

Tervezés: A felmérések és az ön igényei alapján készítünk tervet. Ezt a tervet addig finomítjuk míg teljesen megfelel az ön elvárásainak.

Árajánlattétel: Amint elkészülünk a tervezéssel, egy részletes árajánlatot adunk át önnek. Az árajánlat alapján dönthet a munkálatok elkezdéséről vagy az esetleges újratervezésről.

Kivitelezés: Németországból importálja a napkollektorokra és napelemekre teljes szolgáltatást biztosítunk. Arra törekszünk, hogy minél kisebb felfordulást okozzunk valamint, hogy a a munkálatokat előre megadott határidőn belül befejezzük.

Árajánlatot kérek!