Légkondicionáló munkáink

 

A nyári meleg megelőzésére nincs jobb megoldás mint egy légkondicionáló vagy klíma berendezés. Cégünk felmérést, tervezést, szak tanácsadást biztosít valamint forgalmaz is légkondicionáló és klíma berendezéseket.

Gyakori Problémák

Fogyasztás: A megfelelő felmérés elvégzése lényeges mert adott légtérhez megfelelő méretű berendezés szükséges. E mellet arra is oda kell figyelni, hogy milyen aktivitás folyik a légkondicionált helyiségben hiszen másak az igényei pl. egy edző teremnek és egy irodának. Ha ezeknek a szabványoknak nem teszünk eleget akkor megnövekedett fogyasztás mellet sem lesz optimális a berendezés működése.

Költség optimalizáció: Az évek során szerzett tapasztalatok alapján tudjuk, hogy hol és milyen anyagokat érdemes használni. Így a az általunk végzet munka minősége és költsége is kielégítő.

Felfordulással járó kényelmetlenség: A szakembereink által végzett munka gyors és tiszta, a klíma berendezések diszkrét elhelyezésével nem borítjuk fel épülete arculatát. Arra törekedünk, hogy önnek minél kevesebb fejfájást okozzunk úgy a munkálat alatt mint a munka befejeztével. Tisztán dolgozunk, a munka végzés közben is figyelünk hogy minél kevesebbet koszoljunk, valamint a munkálatok befejeztével eltakarítunk magunk után.

legkondi2 legkondi1 legkondi3

Munka folyamat lépésről lépésre

Igénylés: Vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint röviden mondja el igényeit.

Időpont egyeztetés: Egyeztetünk egy időpontot ami mindkét félnek megfelel, hogy ön részletesen el tudja mondani igényeit és mi is pontos képet alkossunk erről.

Felmérés: Miután tisztában vagyunk, hogy ön mit szeretne, szakembereink elvégzik a megfelelő felméréseket ami alapján a tervezés folyik majd.

Tervezés: A felmérések és az ön igényei alapján készítünk tervet. Ezt a tervet addig finomítjuk míg teljesen megfelel az ön elvárásainak.

Árajánlattétel: Amint elkészülünk a tervezéssel, egy részletes árajánlatot adunk át önnek. Az árajánlat alapján dönthet a munkálatok elkezdéséről vagy az esetleges újratervezésről.

Kivitelezés: Szakembereink pontosak és gyorsak, a munkálatokat előre megadott határidőn belül végzik el. E mellet arra törekednek hogy minél kisebb felfordulást okozzanak, és azt is eltakarítsák maguk után.

Árajánlatot kérek!