Fűtés és szaniter rendszerek

 

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a fűtés technika és szaniter rendszerek terén.

Ennek köszönhetően munkálataink gyorsak és időt állóak.

Gyakori Problémák

Tervezés: Ha a fűtés és szaniter rendszerünk nem volt rendesen megtervezve az nagy gondokat okozhat, és teljes újraszerelést is igényelhet. Felmérést végzünk, hogy a fűtendő helyiségek valamint a szaniter rendszerek megfelelően működjenek.

Professzionalizmus: Profeszionális szerszámokat, korszerű technikákat alkalmazunk valamint modern építő  anyagokat használunk csak így tudjuk biztosítani, hogy a kivitelezett munka mindvégig teljes összhangban legyen az ön igényeivel. Innovatív és kreatív módszereket is alkalmazunk annak érdekében, hogy ön minél kevesebb energiát veszítsen el fűtés és szaniter rendszerében.

Felfordulással járó kényelmetlenség: Arra törekedünk, hogy minél kevesebb fejfájást okozzunk önnek, legyen szó a munkálatok minőségéről vagy a rendről amit magunk után hagyunk. Dőljön hátra és a többit bízza ránk.

futes1 futes2 futes3 futes4   

Munka folyamat lépésről lépésre

Igénylés:  Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy igényeire megoldást találjunk.

Időpont egyeztetés: Egyeztetünk egy időpontot ami mindkét félnek megfelel, hogy ön részletesen el tudja mondani igényeit és mi is pontos képet alkossunk erről.

Felmérés: Legyen szó padlófűtésről vagy szennyvíz rendszerekről az első lépés a felmérés, annak érdekében hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk kínálni önnek.

Tervezés: Mindenek előtt összeállítunk egy tervet amit önnek kell jóváhagynia csak ez után kezdődhet a munka. Természetesen a cél az hogy az ön elképzelési megvalósuljanak, ám ezek nem mindig a legoptimálisabbak. Szakembereink segítenek megtalálni az optimális megoldásokat.

Árajánlattétel: Amint elkészülünk a tervezéssel, egy részletes árajánlatot adunk át önnek. Az árajánlat alapján dönthet a munkálatok elkezdéséről vagy az esetleges újratervezésről.

Kivitelezés: Célunk az ön megelégedése úgy a munka közben mit annak befejeztével. Magunk után rendet és tisztaságot hagyunk. Mivel kereskedelemmel is foglalkozunk, önnek nem kell beszerzésről gondoskodnia, továbbá biztos lehet benne, hogy az ön számára legelőnyösebb árat biztosítjuk.

Árajánlatot kérek!