Kivitelezés

Fontos számunkra, hogy a minőség és garancia mellett, jogilag is engedélyekkel alátámasztva legyenek az elvégzett munkálataink. Cégünk rendelkezik kazán felszereléséhez szükséges ISCIR engedéllyel, valamint gáz rendszerek kiépítéséhez ANRE engedéllyel.

Kazán szerviz partner

Cégünk képviseli az Ariston, Viessman valamint a Motan termékek garanciális üzembe helyezését és karbantartását. Lehetőségünk van más típusú kazánok karbantartására is. Rendelkezünk a szervizeléshez szükséges ISCIR engedéllyel.

Terra-Com hűség program

Jó érzés Önnek, hogy gyorsan, rövid időn belül megoldodik a problémája? Ha Ön rendszeresen hozzánk fordul problémái megoldásával, ezt számítógépes nyílvántartásunkban követjük és hálából elsőbbséget kap a kérése megoldásánál.

RÓLUNK

Terra-Com

about-img.png

Teljeskörű épületgépészeti rendszerek kialakítása és tervezése egy helyen

Cégünk fő ereje a több oldalú tevékenységek, szolgáltatások összesítésén alapszik. A helyszínelés-felméréstől, megtervezés, termékek leszállítása, beszerelése, garanciális valamint garancia utáni karbantartás biztosítunk egy helyen. Több éves múlttal, tapasztalattal rendelkezünk az Önök elképzelésének megvalosításához, amely a legmodernebb épületgépészeti lehetőségeket meríti ki.

  • 1. Megtervezzük
  • 2. Kivitelezzük
  • 3. Karbantartjuk
Szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Garanciális-, garancia idő utáni szervizelés

Kellemetlen ha nem működik a kazánja? Mi megoldjuk! Vállaljuk a gázkazánok, konvektorok, gázbojlerek karbantartását, javítását.


HÍVJON MOST
Kazán működésének (ISCIR*) engedélyeztetése

Ki nem szereti a biztonságot? Mi vállaljuk a gáz fogyasztóinak az időszakos ellenőrzését, ezzel biztosítva a biztonságos és hivatalos működését.


HÍVJON MOST
Gáz hálozatok kivitelezése és engedélyeztetése

Már megint hova menjek? Itt mindent egy helyen! Vállaljuk a gázrendszerek engedélyeztetését, tervezését, kivitelezését, átadását a szolgáltató felé.


HÍVJON MOST
Fűtés, víz/szennyvíz rendszerek kivitelezése

Változtatna vagy új rendszert szeretne? Mondja el igényét és mi megtervezzük, kivitelezzük az elképzelését, minőséget és kényelmet biztosítva.


HÍVJON MOST
Légkondicionáló berendezések szerelése

Nagy a HŐ! Jó volna hűsűlni? Mire vár? Mi felmérjük, megtervezzük, leszállítjuk és felszereljük a légkondicionáló berendezését.


HÍVJON MOST
Szolár rendszerek kivitelezése

NAP LOPÁS-Kényelem, környezettudatosság! Elektromos áram vagy meleg víz? Bízza ránk az elképzelését, mi megtervezzük és kivitelezzük.


HÍVJON MOST
MUNKÁINKRA GARANCIÁT VÁLLALUNK

Miért válasszon minket?

Könnyen, egyszerűen, hosszutávú megoldást keres? Mi segítünk ebben. Helyszinelünk, megbeszéljük, megtervezzük, leszállítjuk, kivitelezzük, engedélyeztessük, garanciális és garancia utáni karbantartást biztosítunk.

Több éves tapasztalat

Cégünk 1995 óta foglalkozik az épület gépészeti termékek forgalmazásával és felszerelésével. Fontos számunkra, hogy a megrendelö elképzelését, igényét, müködöképes rendszeré alakitsuk. Ennek érdekében, rendszeresen konzultálunk a kliens elvárásairól valamint a tervezőinkel, hogy az elvégzett munkánk a leg tökéletesebb legyen.

Minőségi termékek

Munkálatainkra 3 év garanciát biztosittunk. Ugyanakkor a forgalmazott termékeinkre a gyártó cég által biztositott garancia időt. Már kezdetektől elötérbe helyeztük a termékek minőségét, mert jó minöségű termékekkel - jó és megbizható munkát lehet végezni, ami fontos számunkra. A fő termékeink Németországból, Magyarországból, Ausztriából, Olaszországból érkeznek.

Megbízhatóság

A több mint két és fél év tizedes régiség- tapasztalat és fejlödés, a müködési rendszerünk kialakitása mind az önök igényét tükrözi. Igyekszünk észrevételeit, problémáit minél pontosabban követni és a leg gyorsabban megoldani. Minden bejelentés számitógépes nyilvántartásba rögzitődik és programálodik a kivitelezési dátum és óra szerint. Fontos számunkra a pontosság, kölcsönös bizalom és számithatóság.

GYIK

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról?

Cégünk biztosítja az Ön számára 8 és 16 között a hibabejelentések számítógépes programálását az Önnek megfelelő időintervallum és nap figyelembe vételével. Rendszerünkben tárolunk minden kazánjával kapcsolatos információt. Meghibásodás esetén cserealkatrészt biztosítunk.

Hibabejelentésért hívja a 0752-243.716-os telefonszámot, H-P: 8-16 óriág.


HÍVJON MOST

Az érvényben lévő törvények szerint minden gázfogyasztót (kazán, aragázsütő, konvektorok, stb.) és a gázhálózatot üzembe helyezés alkalmával, valamint két évente működésileg ellenőrizni kell és ezt lejeleteni a hatóságoknak. Cégünk 2004 óta rendelkezik fogyasztók-, 2018 óta pedig a gáz hálózat ellenőrzésének engedélyével. Önnek is fontos, hogy gyorsan, egy szakember bevonásával mindkét periódikus ellenőrzés megtörténjen? Fogyasztó- és gáz hálózat ellenőrzésért hívjon bizoalommal a 0752-243.716-os telefonszámot, H-P: 8-16 óriág


HÍVJON MOST

Az érvényben lévő törvények szerint minden gázhálózatot 2 évente ellenőrizni kell, ezen engedély kiállításakor a gázfogyasztónak (kazán, aragázsütő, konvektorok, stb.) érvényes engedélyeztetése kell rendelkeznie, az engedély(ek) kiállítása után lejelentjük a hatóságoknak. Cégünk 2018 óta rendelkezik gázhálózatok kivitelezéséhez és ellenőrzéséhez szükséges engedélyekkel. Önnek is fontos, hogy gyorsan, egy szakember bevonásával mindkét periódikus ellenőrzés megtörténjen? Fogyasztó- és gáz hálózat ellenőrzésért hívjon bizoalommal a 0752-243.716-os telefonszámot, H-P: 8-16 óriág


HÍVJON MOST

Cégünk a 2000-es évek elejétől foglalkozik családi-, ipari fűtési rendszerek kivitelezésével és megtervezésével. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a radiátoros-, padlófűtéses rendszerek kiépítésével, gáz-, fás-, peletes, valamint elektromos kazánok felszerelésével, automatizálásával. Térjen be bemutató üzletünkbe, hogy termékeit kiválassza (Bethlen Gábor u. 39. szám) vagy hívjon bizalommal a 0752-243.716-os telefonszámon, H-P: 8-16 óriág.


HÍVJON MOST

Már rég felismertük, hogy a komfort biztosításához a meleg nyári napokon szükséges a légkondícionálás. Több éves tapasztalatra alapozva, megannyi referencia munkával a hátunk mögött biztosítjuk a rendszerek megtervezését, a termékek leszállítását és felszerelését. Biztosítjuk a garanciális-, valamint a garancia utáni karbantartást (működés leellenőrzés, portalanítás és fertőtlenítés). Ahogy szlogenünk is tartja, "Terra-Com - Hideg, meleg felsőfokon"


HÍVJON MOST

2007 óta foglalkozunk a napsugarak által megtermelt meleg víz és elektromos áram előállításához szükséges rendszerek felszerelésével. Megtervezzük, leszállítjuk és felszereljük! Biztosítjuk garanciális-, a garancia idő utáni karbantartást.


HÍVJON MOST
Csapatunk

ISMERJEN MEG MINKET

VÉLEMÉNYEK

Rólunk mondták

ELÉRHETŐSÉGEK

Lépjen kapcsolatba velünk